Wie zijn wij

Ons team

Kelly Lelieveld

Fysiotherapeut – Handtherapeut

Als kind was ik altijd al geïnteresseerd in het menselijk lichaam en gek op sport. Na de Mavo ben ik de opleiding Sport en bewegen gaan doen. Omdat ik mij nog verder wilde verdiepen in de mens heb ik voor de opleiding Fysiotherapie gekozen. Deze heb ik afgerond in 2011…
Lees verder

Carla van Heijningen

Fysiotherapeut

Sinds 2005 ben ik fysiotherapeut en vanaf 2006 oedeemtherapeut. Daarbij heb ik in 2016 de orthomoleculaire voedingsleer opleiding afgerond.
Regelmatig combineer ik verschillende behandeltechnieken tijdens een fysiotherapie behandeling. Zo kies ik technieken en behandelmethodes uit, die het beste passen bij de persoon die voor mij staat.

Lees verder

Sabrina Olthof

Fysiotherapeut

Ik ben sinds begin september 2022 hier in de praktijk te vinden. Ik heb fysiotherapie gestudeerd op de Hogeschool Rotterdam.
Al vanaf mijn 12e was ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam en fysiotherapie. Ik kwam al vanaf kleins af aan bij de fysiotherapeut door (sport)blessures in het turnen.

Lees verder

Twan Middelburg

Fysiotherapeut – Handtherapeut Manueeltherapeut

Als fanatieke sporter heb ik een grote passie voor bewegen en gezondheid. Ik ben blij dat ik van deze passies mijn beroep heb kunnen maken. Bij Fysiotherapie Poeldijk heb ik een mooie plek waar ik mensen met beweegproblemen kan begeleiden richting gezond bewegen…

Lees verder

Marika Barendse

Administratief medewerkster

Als je de praktijk binnenkomt ben ik het eerste aanspreekpunt. Ik werk 4 ochtenden in de week van 9-12. Naast het administratief werk, neem ik de telefoon op, maak ik afspraken en beantwoord ik jullie vragen. Het is heel leuk en afwisselend om mensen aan de balie of aan de telefoon te woord mogen staan. Er is een fijne samenwerking met het team van Fysiotherapie Poeldijk
Lees verder

Michel Barendse

Fysiotherapeut – Manueeltherapeut

Door de sportblessures in mijn jeugd ben ik in aanraking gekomen met Fysiotherapie en raakte ik hierin snel geïnteresseerd. Direct na mijn opleiding Fysiotherapie ben ik de vervolgopleidingen Sportfysiotherapie en Manuele therapie gaan doen…

Lees verder

Tessa van der Zanden

Fysiotherapeut – Msc. Manueeltherapeut

In mijn jeugd deed ik in de schaatssport op nationaal niveau mee. Hierdoor was ik veel met sport en het menselijk lichaam bezig. Mijn keuze voor HBO sportmanagement in 2004 was dan ook niet vreemd. In 2007 ben ik overgestapt naar de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam…

Lees verder