Werken bij

Vacatures

Fysiotherapeut (20-32 uur)

Ben jij op zoek naar een leuke baan als fysiotherapeut? Dan ben je bij ons van harte welkom! Een dynamische, enthousiaste en zelfstandig werkende fysiotherapeut is wat wij zoeken voor ons team!

Vacature
Fysiotherapie Poeldijk is op zoek naar een enthousiaste, proactieve en flexibele fysiotherapeut, die ons huidige team van 5 fysiotherapeuten met diverse specialisaties komt versterken. Je ziet cliënten van alle leeftijden met diverse aandoeningen, zowel in de praktijk als aan huis.

Onze organisatie
Wij zijn een professionele praktijk in Poeldijk in de gemeente Westland. Een dorpspraktijk waar kwaliteit maar ook laagdrempeligheid hoog in het vaandel staan. De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum, waar samen wordt gewerkt met de huisartsen en diëtisten.

Mogelijkheden
Een nieuwe uitdaging binnen een gezonde, energieke en gezellige werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling en zelfstandigheid.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Dagen en aantal uren (20-32 uur) in overleg.
  • Salariëring volgens variabele salaris.
  • Ruimte om cursussen te volgen en jezelf te ontwikkelen.
  • Een divers team en gezonde werkomgeving.

Enthousiast geworden? Je kunt je sollicitatie mailen naar info@fysiopoeldijk.nl

Schoonmaakmedewerker

Wij zijn op zoek naar een schoonmaak medewerker voor onze praktijk voor 2 x per week. 2 avonden of een avond en een dagdeel in het weekend.

Het gaat om ongeveer 3 uurtjes per keer. Voorkeur voor dinsdag en vrijdagavond of dinsdagavond en het weekend (zelf in te delen).

Ben of ken jij iemand die houdt van aanpakken, stuur dan een e-mail naar info@fysiopoeldijk.nl